kvinnen.com

Hurra! jeg er kvinne!

100 tanker

Hurra for tankene!

Tankespinn

Frustrert kjerring

Hva skal til for at et forhold skal vare?

Skilsmissetanker

Når er det på tide å gå?

Barn utenfor ekteskapet

40 år - og jeg har aldri hatt det bedre

Hva skal man få ut av livet?

 

Dikt

Erfaring

Observasjoner

 

Om å være

Takknemlig

 

Voksen med rynker og sånt

Uten utdannelse - uten mål?

 

Kjærlighet og sånn

Snart 43...

Ny epoke

Snart 45 !

En hyllest til mannen

 

Hotlist - linker

Hotlist - kvinnesider!

Kurs for kvinner?

 

Overtro

 

Min side :)

Hva lever jeg av?

Jeg er en egoist

Eksponering

Hårhygiene

Ta meg bort

Slutte å røyke?

Askeladden

 

kvinnen.com  personlig  |  overtro  | dikt  |  tanker | om å være


29.10.2003


Jeg vil heller ha elsket én gang og ha mistet, - enn aldri å ha fått oppleve følelsen!! Card reading

Ask your soulmate question
Takknemlig

Jeg har hatt gode venner på besøk. Ikke sånne gode venner som man treffer i relativt voksen alder, og mer eller mindre kan føre bak lyset på ting man egentlig ikke er så stolt av. Men gode venner på godt og vondt. Sånne som har vært der siden barnehaven, kjenner til alle "brølerne", alle nedturene, alle berg- og dalbanene, de fleste sorgene og alle de viktigste hendelsene som har gjort meg til den jeg faktisk er... og fremdeles er der.
Jeg er takknemlig. Ikke mange har to slike.

Vi var to som drakk vin. En av oss drikker ikke. Vi er tre relativt voksne(???) 44-åringer, alle født i mai. Vi representerer 10 unger, gift-, skilt- og aleneforsørgerstatus, høyskoleutdannelse og mangel på slikt, selvstendig næring, ansatt, arbeidsledig, østkant, vestkant, Skeptikerforeningen, Human Etisk Forbund og Statskirken, og gudene vet hvor alle de andre forskjellene er, men det er mange!

Sånne kvelder er gode. De er varme. De er, kanskje på grunn av mangfoldet og nærheten - ganske utviklende for tanken. 
Hodene rundt bordet har så mye å meddele, så mye å gi, så mange ulike erfaringer og så mange sammenfallende holdepunkter. 
Kanskje det er mennene i livene våre som utvikler oss? Kanskje det er barna? Kanskje det er evnen til å formidle, ønsket om å gå inn i de andres opplevelser, ønsket om å forstå, om ikke annet for å sette eget liv og egne følelser i perspektiv?
Jeg er ikke helt sikker. Men jeg føler meg beriket.
Kanskje det er vinen? (Jeg er jo en av dem som drakk! :)) ... Neppe. Jeg er glad for at menneskene er utstyrt med ord...

Men det er (av en eller annen grunn!) rart å oppleve å faktisk kunne sette pris på det man har, bare ved å høre andre snakke om sitt. Sette pris på det man har valgt seg av hverdag, - høre hva de andre forteller, men egentlig ikke fatte at de gidder å leve sånn. Som om man har vært der, har opplevd tilsvarende og forkastet det. 
Jeg tror ikke jeg har kommet lenger enn dem. Men jeg har nok bare en mye kortere lunte, er langt mer makelig anlagt, og har for lengst innsett at å lage kompromisser på hverdagen min ikke er noe som gjør meg lykkelig. Jeg er for sær. Og kanskje det er fint? Etter en sånn kveld føles det sånn. Hjernen pumper takknemlighetsrus inn i hele kroppen, og jeg er glad for at jeg er så i ett med det livet jeg lever. Egentlig så har jeg det utrolig bra!

Ja, jeg begynner å bli gammel. Kanskje ikke så mye inni som utenpå, - men uansett fra hvilken alder man ser det fra, så drar jeg på åra. Jeg har fire unger, som sliter med hvert sitt, men som i forhold til alt man kan sammenligne dem med, (og selvfølgelig med mine

 

Barn utenfor ekteskapet

Skilsmissetanker

Uten utdannelse - uten mål?

Kjærlighet og sånn

Hva skal man få ut av livet?

Voksen med rynker og sånn

Hårhygiene

En tanke om gamle damer & unge menn

Observasjoner

Tankespinn

Verdier

Frustrert kjerring

 


 

øyne!) ser ut til å kunne komme til å få liv de kan kose seg med.
Ingen av oss er syke, ingen er ulykkelige, - og selv om vi verken vasser i penger eller intelligens, så evner vi å ta vare på de gode stundene.

Jeg tror at den største forskjellen ligger i de personlige verdiene. Den utrolige betydningen det har for meg av å kunne føle kontra å eie, og verdien av å elske fremfor å være etablert.
Jeg tror kanskje ikke det er gitt at man kan få oppleve begge deler over tid.

Jeg elsker farger, følelser og musikk... nytelse, sårbarhet og nærhet.
Så er det bare å kvitte seg med strategier, kyniske, utspekulerte spill og fremgangsmåter... Så kommer kanskje alt som er ekte... hvis man har litt flaks.. :) Jeg har det... i perioder! :)

... jeg vil takke alle som bør takkes... :)